17 April

Just nu sitter jag i skolan, sitter i korridoren och kommer inte in i min korridor för mitt jävla kort är stulet...åh allting skiter sig idag! Jag vill bara hem och dra täcket över huvudet...åhh vad jag är förbannad på mig själv!


What have I done to deserve this?!

Asså ibland måste jag säga att livet nästan är roligt...i lördags så skulle Camilla firas så det började med för hos henne, redan där började jag känna att jag inte mådde helt 100...men det sket jag i och försökte ha kul och efter massa om och men, nekanden osv så droppade jag, Camilla, Tove, Hedda, Philip och mickey in på Magenta. Efter 5 min där så började jag kall svettas och orkade knappt stå på benen, så jag och Philip satte oss i en taxi hem jag somnade inte förrän 5 och vaknade vid typ 6, natten va ett helvete och gårdagen likså...idag så började skolan men jag va tvungen att hoppa av hos pappa för jag orkar verkligen inte, 10 min på bussen va det jag orkade sköööj!!
Nu ska jag plugga lite och göra lite nytta även fast jag inte är i skolan...puss!


Längtan....

Idag längtar jag som fan till i höst!! Jag längtar efter att få känna mig snyggare! Om inte jag har råd i höst så kommer jag seriöst börja grina!! :p
Aja..jag sitter iaf på jobbet och känner mig ful o äcklig idag...Inge kul alls kan jag berätta för er! :p imorn så är det jobb och sen ska jag fan ut o röjja med brudarna, kommer bli grymt! Hare gött!!
Jag o philleboi igår <3


Illskan...

Fan vad irriterad jag blir....igår smsade jag min chef och frågade om jag skulle jobba idag även fast det är röd dag....och han säger ja du jobbar hela veckan, tyckte de va lite skumt men såklart så ställde jag klockan och vaknade 7:30 imorse, fixade mig och åkte till jobbet....jag kände på mig dehär, nu sitter jag och väntar på bussen hem, för inte fan har vi öppet idag....blir så irriterad!! Aja nu ska jag försöka få liv i Philip så jag kan åka hem till honom istället...puss!


Glad påsk!

Och så var det de här med bloggandet...jag har bestämt mig för att göra en ny i hopp om att få tillbaka viljan att blogga :p
Just nu sitter jag iaf hemma hos min kära pojkvän och lyssnar på när han sitter på sängen och plikar på sin gitarr. Vi ska snart äta sen lunch här och sen ska vi hem till pappa och käka påsk middag och dricka massa gott vin och sånt :) puss och glad påsk!


Dagen efter....

Fan vad nice...onlinepizza en söndag som denna :) ligger i sängen med philip och väntar på våra pizzor :)
Ikväll har Hedda sin skiva, ska bli fett kul! Ska vara afterskiare med Camilla och Tove, de kommer bli lökfest :p jaja nu ska jag vara social med le boyferiend! Puss


RSS 2.0