31 December

Är ute på morgon prommis med hunden, allt blir så himmla fint en kall och solig vintermorgon. Solen värmer i ryggen och det är riktigt skönt att vara ute :) nu fryser fingrarna till is...:p puss!


30 December

Nu sittat jag på 3an till skanstull för att sola lite, man vill ju vara brun och fin på nyår :)
Iaf så ska jag hinna köra lite innan jag ska hem till Benni, kommer bli stressigt men men sånt e livet :p


In love!

Nu sitter jag på bussen hem, har varit hos en kompis, och lyssnar på Bieber i mina nya awesome hörlurar som jag fick av mina bröder i julklapp :)
Imorn blir det en sväng till solariet och gymmet och så ska jag hinna med att köra bil nån timme också innan jag ska hem till Benni och Anna på middag :) känns som det kommer bli en bra fredag :) puss!
Mina nya älsklingar


29 December

Haloj! Just nu sitter jag och väntar på att Louise ska ducha klart, sen ska jag klippa henne. Vi har haft en effektiv dag hittills! Frukost, ett avsnitt av gossip girl, färgat hennes hår och så har jag duchat :) sen ska vi åka till Täby en snabbis för att köpa lite stuff till lördag :)
Igår va vi hemma hos Mary och tittade på Planet Earth, de e fett bra! :D haha ja vi är töntar :p
Men nu låter det som att hon är klar så ska sluta skria :p

puss!


Kyla...,

Tjenixen! Just nu sitter jag och väntar på bussen, ska hem till Marianne för lite pool och bastu häng, jag säger som Hedda, jag dissar årets sista lillördag :p
Nej men jag har ingen ork att fixa mig och sånt så jag skippar det den här gången och taggar till nyår istället :) men nu fryser mina fingrar till is så måste sluta skriva :p puss!


28 December

Uppdateringen vart precis lika dålig idag -.- meen jag ska försöka bättra mig :) i måndags så mötte jag upp Josefine vid skanstull och så solade vi lite, sen så gick vi runt lite inne i ringen innan vi åkte hem till pappa för en brak middag med gäster, det bjöds på lammytterfilé och potatisgratäng o sen nån god efterrätt :) till det serverades även ett antal X glas vin och massa Baileys :p sen så tog vi en sväng förbi ICA och köpte med oss lite gott innan vi tog bussen hem till mamma där vi tittade på 1408 och lyckades ha sönder min säng?! Så jag fick vid 2 tiden ligga under sängen och försöka laga skiten :p
Imorse vaknade vi vid 10 tiden och så skulle vi fixa en grej innan vi åkte in till stan för mer solning och en runda på mellandagsrean, men vi orkade väl gå in i 3-4 butiker och ingen av oss orkade köpa nåt :p vid 3 tiden skiljdes vi åt och jag mötte upp mamma i centrum för en fika :)
Idag hämtade jag även ut min jacka, dock måste den vädras ett tag innan jag kan använda den för den luktar instängt nu när den har legat fuktigt i en låda i 1 veck -.- men men jag har den iaf och den är superfin :D
Nu vart inlägget typ en roman men jag ska skärpa mig :) puss!
Jag och jackan <3


26 December

Ligger i sängen o tittar på film med jossan, vi har haft en super mysig dag :) imorn blir det mer solning :D uppdaterar bättre imorn! :) puss


Hemma från jul nr.2

Kom precis hem från mamma där jag firade min andra jul. Nu sitter jag i sängen med cola och ska titta på nån bra film :) dock känns det lite segt att vara hemma med tanke på att typ alla är ute ikväll -.- men men de e smällar man får ta....imorn ska jag träna sen ska jag möte upp josefine (och sola?) och sen ska vi ha myskväll hemma hos min mor :)
puss!!

25 December

Nu sitter jag på bussen hem och ska typ bara duscha av mig och byta kläder sen åker jag hem till mamma för att fira jul nr.2. Som tur är blir det inget traditionellt julbord där! :p men det kommer vara mysigt, precis som igår, när man väl sitter där så är det inte så farligt :)
Sen så ska typ alla ut, vet inte om jag har lust, vi får se ikväll hur jag gör :) puss!
En bild på mig och ralle igår xD


24 December

Så då var Firandet i full gång och vi har nyss tittat på Kalle anka och druckit glögg, om nån timme väntas det julbord och sen blir det väl typ gröt eller mer glöggfika till julklappsöppningen :p iår är jag värdens sämsta dotter/syster/bonusdotter...min budget ligger på ca 60 kr per klapp, men Charlotte har jag helt glömt....THIS IS WHY I HATE X-MAS!


God Jul!

God morgon! Har precis vaknat och tänkte åka till mamma rätt snart så jag har det gjort så jag hinner städa rummet och sånt innan kalle anka :) hoppas verkligen att jag har fått avi till min jacka så jag kan hämta ut för den har som sagt legat på ICA sen igår morse :)
Nej God Jul så bloggar jag kanske senare :) <3


Kvällen före dopparedan!

Haloj! imorgon är det julafton och egentligen hatar jag jul som många vet....men när det väl kommer till att man sitter där runt bordet och äter god (enligt mig blää) mat och pratar med sin familj och skrattar så glömmmer man allt annat och då är det faktis riktigt mysigt!
Nu sitter jag framför TV:n med ett glas vin och chillar galet :) imorn har jag lite saker att fixa innan det blir mys med familj (och för första gången kanske familjevänner). bland annat ska jag kanske hämta ut min jacka, den har legat på ICA hela dan idag så ska försöka hinna hämta ut min nya älskling :D
puss!

23 December....

Idag är det enligt mig dan före en av årets värsta helger, känns som alla jag känner som är skilsmässobarn i sen ålder hatar julen, logiskt med tanke på att det ska vara familj och tradition och sånt....aja nu sitter jag iaf på bussen in till stan, ska först sola och träna och sen möta upp Camilla för att hon ska leta skor, och jag ska försöka hitta mina sista julklappar :p sen ska jag hem och klä granen och lite sånt :)
Puss!


@salongen

Sitter på salongen och har precis haft en kund från äldreboendet hon kom in o orkade ingenting och sa att hon inte orkade leva mer, när hon gick hade hon ett leende i hela ansiktet, värdens sötaste tant! :)
Nu är det 2 timmar kvar sen ska jag hem och njuta av lov!!!!!
Puss


Jobb!

Nu sitter jag på bussen påväg till salongen, ska jobba några timmar för dom behöver lite hjälp.
Avslutningen var awesome för dom sjöng två bieber låtar :D
Idag är det den mörkaste dagen på
Året....tagg?! :(
Puss


22 December

Haloj, orkade inte blogga igår...
Nu sitter jag på sängen och orkar inte riktigt göra nåt, hur fan ska jag orka jobba efter avslutningen?! Aja som sagt så är det min sista julavslutning idag, dock ska det bli skönt att komma till kyrkan, skulle ju vilja gå regelbundet men det blir alldrig så -.- men nu måste jag börja fixa....puss!


I can't deny it anymore....

Jag feel like crap!


Men döööö!

Kom precis på att mitt gymkort låg i plånboken och eftersom jag inte tänkte på de igår när jag gjorde en polisanmälan så måste jag betala 100 spänn för att få ett nytt -.- FMFUCKINGL!


20 December

4a dagar kvar till jul, stress!! Jag är iaf påväg till gymmet nu, ska bli skönt att springa av sig lite!
Sen är det rätt osoft att springa runt med sitt pass -.- men vafan ska man göra, aja skriver senare :) puss!
En bild på mig o Camilla i lördags <3


19 December

Tjenixen! insåg precis att jag måste blogga från datorn oftare, nu när jag loggade in så jag att den 7e så måste nån ha länkat ett av mina inlägg för jag hade spåååårat många besökare och as mycket komentarer på ett inlägg, vad hände där lixom?! :p
Nu sitter jag iaf hemma hos pappa och är onyttig, pizza och cola=awesome!
imorn är det julbordsknytis i klassen, mums!! det är en liten tradition min klass har, att varje jul och påsk ta med oss en sak var och sen sätta upp ett långbord i salongen och käka o prata galet :) otroligt mysigt!! :)
Sen ska jag försöka orka ta mig till gymmet innan skolan också! :)
puss!!
haha cp bild men mums!!

FML!

Vissa straffar Gud direkt, andra efter några timmar....idag orkade inte jag och josefine gå på sista lektionen, så vi åkte in till stan för att titta runt Lite, och tror ni inte nån jävla tattarunge snor min plånbok med, visa kort, legg, busskort, CSN och massa annat, tex mitt donationskort -.- bajs!!! Aka nu är jag hemma och ska snart åka till pappa. Sen vill jag bara tillägga att jag har alldeles för underbara vänner! Känner ibland att jag inte förtjänar det...puss på er! <3


18 December

Shit vad jag suger på att blogga!
Jag ligger iaf hemma i soffan och tittar på Beck, är fortfarande bakis vart jävligt spårat igårkväll :p
Efter jobbet åkte jag till Hedda, dit kom även Tove, vi åt god mat och började dricka lite smått lagom till att vi skulle börja fixa oss kom karoline och camilla :) vid 10 tiden började det droppa in människor och det blev en hel del alkohol, fick veta vart jag har en del kompisar vilket va otroligt skönt!
Vid 4a tiden gick jag och la mig och imorse mådde jag sämre än förtjänat kam jag säga :p vid 4a tiden åkte vi hem och har chillat galet sen dess :p nu ska jag koncentrera mig på filmen puss!
Daaaamp inlägget skulle upp igår -.-


17 December

God morgon bloggen! Idag ska jag som vanligt jobba till 3, gick upp 6 imorse för att ta ut hunden, eloge till mig med tanke på att jag kom hem strax efter 2 :p efter jobbet så hade jag en lång pratstund med josefine, de va så skönt! :) sen fixade jag mig hemma hos Hedda och vid 9 åkte vi till lobby för att gå på Tyras event, de ca väl kanske inte riktigt värt men men :p sen när vi skulle gå så lyckades jag och bella ta oss från lobby till centralen på 3min :p men nu ska jag keeka bullar, puss!
Bild från igår:)


15 december

Nu sitter jag på tåget till hedda, där väntas det julmys med HG, skönt att få tänka på annat några timmar för dom senaste dagarna har tankarna och gråten tagit över mitt liv, det ända som får mig glad just nu är vänner och familj, thank god for them!!! <3
Puss på er!


14 December

Haloj!! Just nu ligger jag i soffan och tittar på master chef med mamma :) ska lägga mig tidigt ikväll tror jag! Inget kul att säga, puss


Bloggar från datorn

Brukar ju mest blogga från mobilen nu så dehär är en ovanlig händelse :p
Jag ligger iaf hemma o deeppar och tycker synd om Josefine som har gått och blivit jättesjuk :(
Min student Zipperall kom idag så jag kommer typ leva i den ett tag framöver, överväger faktis att ha den på HG-myset på torsdag!!
Imorn är jag ledig men ska vara på salongen lite och sen ska jag få reda på om mitt liv kommer vändas upp och ner eller om jag får vara ung och dum ett tag till. hur som helst så kommer jag nog bli besviken, what to do?! aja nu ska jag ut med hunden och sen titta på en film...
min zipperall, står miss student på benet och miss student 2012 på ryggen
ÄLSKA!

Sesonga?!

Asså det är fan allt jag vill just nu, fatta känslan att dra iväg i mitten på juni och veta att man inte kommer hem på 2-3 månader. Flyga ner kompisarna och bara leva livet, antagligen den sista sommaren man kommer kunna göra nåt sånt! Och jag kanske har förstört allt, för inte fan åker jag ner med 6månader i kroppen...känns som mitt liv är påväg käpprätt åt helvete, tur att jag har så underbara vänner säger jag bara!!!! <3


12 December

Idag känns allting jobbigt! Sket i sista lektionen så nu är jag påväg hem, ska lägga mig i sängen o vila. Alla mina framtidsplaner kan bli förstörda för att jag gjorde ett misstag, FAAAN!
Nåt kul är att jag vann budgivning på en blårävs päls, så jag kommer iaf hålla mig varm i vinter!


On The go!

Så nu är jag påväg hem till Josefine för födelsedagsfika med hennes släkt och vänner :) jag har stressat hela dan men hann klart med det jag skulle :)


Grattis älskling!

Tjabba tjena! Nu är jag i TC och väntar på tuben och har precis vinkat av Josefine och Nathalie, vi har haft en grym kväll! Den började hemma hos josse med massa snack och en del bubbel, strax efter 11 gick vi till bussen för att ta oss in till DAAM, på tuben slog klockan 00:00 så då vart det birhtday sång, det vart det även på DAAM.
Vid halv 2 drog vi till Lobby och där spenderade vi resten av natten, det vart en jävla massa dans, sjukt mycket skratt och helt enkelt en sjukt lyckad utgång! Har sagt det massa gånger redan och det här kommer inte vara sista, Grattis på 18års dagen min fina vän!!!!! <3


Bad update!

Sorry för sämst uppdatering men jag har glömt bort :p idag va jag som vanligt på salongen och jobbade, sen åkte jag hem, chillade lite och fixa mig och nu ska jag snart åka till josefine för att föra lite och sen ta ut henne på hennes första svenka utgång :) tagga!! :D men vi hörs senare puss!
Fixar det sista sminket hos Josefine men annars ser mitt fejs ut såhär dagen till ära :p


Lurre!

Nu är det dags för lunch, idag bjuder chefen på mat från grannen, grekisk kolgrill :) fett gott!! Sen väntar några kunder innan jag får åka hem och då ska jag förbereda lite inför söndag, då Josefine fyller år :) puss!


9 December

God morgon! Idag är det som vanligt praktik vid 10 så sitter och fixar mig för dagen :) den här veckan börjar julrushen så det kommer nog vara mycket att göra idag, vilket är skönt för då går dagen fort :) vad händer ikväll då? Tror nästan jag ska spara mig själv till imorgon, för då smäller det! :D ska försöka slänga in några inlägg under dagen :) puss!
(försenat inlägg)


Boy you got my heartbeat running away!

Att de ska vara så svårt att glömma dig...att börja gråta på dansgolvet när man är ute med sina kompisar, de är inte så jävla kul. De här har pågått för länge nu vill jag glömma dig, FÖRSVINN!


8 December

Vart inget gymmamde nu på morgonen, är sjuk så vill inte göra det värre! Är iaf på väg till skolan på en proppfull buss -.- idag är en sån där värd dag när jag går i skolan kortare tid än vad det tar att åka till och från skolan :p skriver mer senare :) puss!


Öppet hus

Nu sitter jag påväg hem från öppet hus :) dagen började med en kund som skulle gå från blond till redhead, blev skit snyggt och jag är va fett nöjd :) sen så åkte jag, Josefine, Nathalie och Philip hem till hans nya bostad, riktigt fin lägenhet i Sundbyberg, och julfikade lite :) vid 5 åkte vi tillbaka till skolan och lallade runt nån timme innan vi gick till matsalen o keekade middag :) efter det vart det utväxtfärg på Josefine och sen va klockan 8 och det var dags att börja rulla hem :) inatt ska jag sova mycket och imornbitti ska jag gymma galet! :)


7 December

God morgon :p nu sitter jag på bussen till skolan, och eftersom jag hade en annan jacka igår så glömde jag ju såklart busskortet-.- tacka Gud för sms-biljett!
Iaf så är det en riktig bitterfitta på bussen! Jag står utanför bussen och när bussen kommer stannar den med dörrarna vid mig, så jag går på, såklart?! Men en kärring som också vänta på bussen kommer bak där jag satte mig o säger, du kommer sist till hållplatsen och går på först, det är bra det...jag såg att hon blängde på mig när vi vänta på bussen, bitch pleas! Det måste vara jobbigt att vara henne som blir så irriterad för nåt sånt....visst om det hade varit minus 30 grader, snöstorm och hon hade väntat i 40 min men nu är ser inte särskiljt jätte kallt, och dessutom såg jag när hon kom, alltså typ Max 1 min innan :p tycker nästan synd om henne! :p
Aja såhär ser lilla jag ut idag :)


Gjorde nåt dumt...

...innan jag gick och la mig, men de kändes bra så nu är jag rädd för en ond cirkel...nu ska jag iaf försöka sova,puss!


GLASS!!

HAHA nu ligger jag i soffan och tittar på Victiora´s Secret fasion show 2011 och käkar choklad glass, kan man må bättre?:p man får ju inte alls ångest över sin kropp -.- haha men jag ska inte worka it på the catwalk så det är lurre!
imorn väntar en lång dag i skolan! såpass lång att vi får middag där skoj va? nej men vi har öppethus och 30rna får äran att stå mellan 5 och 8 och leka trevlig mot 96or :p
puss!

S:t Nicolaus!

Idag är det 6 December vilket för oss tyskar betyder S:t Nicolaus och på kvällen den 5e ställer man fram en stövel så kommer han under natten och fyller den med "mat" och presenter :p orkar inte dra hela storyn folk har säkert hört den....iaf så när jag skulle ner och hämta tvätt så väntade ett par Kiviks och mitt favvo godis på mig :D


5 December

Orkade inte blogga igår, men nu sitter jag på bussen till skolan och den har fått punka så måste komma till en hållplats och vänta in en ny buss, kul! dessutom så håller jag på att bli sjuk och har värdens rethosta -.- bra måndag?!


Lördagseftermiddag!

Nu har jag slutat jobba och sitter på tuben in till stan där jag ska möta upp mitt CP :) längesen bara hon och jag umgicks så det ska bli mysigt :) åh ska hoppa in på HM också och titta om dom har en tröja som jag har spanat in :D


3 December 2011

Haloj! Idag va jag uppe med tuppen, men fick ingenting gjort, tänkte att jag skulle hinna städa o tvätta en tvätt innan jag skulle till jobbet, men icke -.- efter jobbet ska jag in till stan med Camilla för jag MÅSTE skaffa ett par skor som jag kan ha på krogen, pallar inte springa runt i pumps, och tygskor är det liiite för kallt för:p slänger nog in nåt mer inlägg snart men de här får duga sålänge :p puss!
Hehe juste jag och mikaela som jobbar på salongen delade på en HUGE marängsviss :p


Middag!

Nu har jag jobbat klart och sitter i bilen på väg in till stan med dom andra 2 från salongen :) chefen bjuder på middag, riktigt mysigt :) sen vet jag inte vad jag ska göra, skulle kunna tänka mig sitta på nån bar och dela en flaska vin med nån :p men vi får se, puss!


2 December

God morgon!! Ligger på sängen och lyssnar på radio, orkar inte gå upp och torka håret -.- idag är det praktik och sen ska jag in till stan och käka middag med salongen :) sen får vi se vad som händer, kanske inte jätte mkt eftersom jag ska jobba imorn :p


Gillingebanan

Så nu är jag klar med halkan och sitter på bussen in till stan, ska ju till älvsjö för att gå på SACOmässan, ska möta upp Hedda och Mary där så jag inte behöver springa runt själv :p


God morgon!

Haloj! Nu sitter jag i roslags näsby och väntar på bussen ut till Gillinge :p det är alldeles för tidigt och alldeles för kallt, det va nära att jag tog dunjackan imorse! Men nu fryser fingrarna :p puss!


RSS 2.0