...

Är det rätt att ens mentor får än att bli gråtfärdig efter var och varannan lektion? Vill hem och gråta, usch!!


...

Är det rätt att ens mentor får än att bli gråtfärdig efter var och varannan lektion? Vill hem och gråta, usch!!


31 Januari

Nu har det gått en 12e del av året...tiden bara rinner ifrån än just nu! Om lite drygt 3 månader är det Skiva, 4 månader så är det mösspåtagning och 5 månader så tar jag studenten....VART FAN FÖRSVANN TIDEN?!?! :p
Jag sitter iaf på pendeln på väg till skolan....MATTE B


30 Januari

God morgon! Orkade inte blogga igår, va för bakis xD nu är jag iaf på bussen med vovven, ska lämna henne hos Benni och Anna så hon inte behöver vara själv hela dagen :) sen ska jag till skolan, och så måste jag även till Schoolsout på möte -.- aja jag uppdaterar mer senare och berättar om min helg :p puss!


1200 i lön idag...MEN

Åh jag va faktis riktigt lycklig för en sekund när jag såg Att jag fick 1200 i lön idag, men...nu råkar det vara så att Gud av någon konstig anledning hatar mig och 1000 lappen är gammal...FML!! Man vill ju inte verka girig och säga det till chefen men sen så vill jag ju i inte ha jobbat 10-15 för 200kr -.- och det betyder att jag har mindre än väntat och vet inte hur jag ska klistra ihop kvällen med 200 kronor heller, får typ tigga av pappa xD men men nu sitter jag iaf på bussen hem och har rätt bråttom med allt när jag kommer hem -.- puss!


God Natt

Nu ligger jag i sängen med hedda och vi ska alldeles strax släcka och sussa så tänkte bara skriva Gonatt :) puss


27 Jabuari

God Morgon! Just nu sitter jag i soffan och käkar crossiants :D mumms!! :) om en halvtimme ska jag gå till bussen för att åka till praktiken :) puss


26 Januari 2012

Sitter på religionen och lyssnar på nåt radioprogram om judar i sverige :p det är ju inte jätte kul, men rättså intressant :p idag ska jag åka o hämta ut min och Heddas chirre :p har inget kul att skriva...:p


135 Dagar till studenten

Sitter hemma i soffan och tittar på "just married", hade hellre varit ute och dansat och festat meen, det får vänta till helgen! :p Sen så är jag fett taggad på att åka skridskor i kungsan! :)
har inget vettigt att skriva...puss
Vill ha sommar NU!!

25 Januari

Har inte orkat blogga dom senaste dagarna, har haft migrän sen i måndags och det vill inte släppa....har varit i skolan ändå men idag orkade jag inte så va tvungen att ringa och sjukanmäla mig :/ Men jag tänkte att jag ska göra nåt vettigt idag ändå och sätta mig och skriva på projektarbetet hela dagen istället :) Det skulle ju egentligen vara inne innan jul men jag har blivit tvungen att byta, de fanns inte en chans att jag skulle kunnat göra nåt bra med det gamla ämnet! :p men nu ska jag börja plugga! puss

137 dagar kvar i helvetet...

Sitter på svenskan och väntar på att alla ska skriva klart sitt läxförhör....har bajs ont i huvet, är hungrig och vill hem...bra start på veckan?!


23 Februari

Migrän...kul!! FML!!! Har tagit 2 naproxen så hoppas att skiten blir lite bättre innan jag kommer till skolan!
Nu sitter jag iaf på bussen...måste bara tillägga att jag hatar killar och deras äckel radar som känner av när man har slutat tänka på dom -.- aja nu ska jag försöka vila innan skolan! Puss


21 Janurai

God Morgon! Nu står jag i mörby och väntar på bussen till jobbet, äntligen är det några minus så jag kan använda mina rävar :) ikväll ska jag som sagt hem till Camilla i äta gott o komma in på nya tankar! :)


En kväll som denna...

....vill man bara lägga sig under täcket och glömma allt, och det är precis vad jag ska försöka göra nu! Har jobbat hela dan med massa stress så har inte riktigt hunnit tänka, sen kom jag hem och åt middag, satte på en film och gjorde chokladbolls smet som jag satt och mumsade på. Men nu ska jag som sagt sova, imorn väntar jobb och sen så ska jag hem till Camilla för lite HG! puss

En kväll som denna...

....vill man bara lägga sig under täcket och glömma allt, och det är precis vad jag ska försöka göra nu! Har jobbat hela dan med massa stress så har inte riktigt hunnit tänka, sen kom jag hem och åt middag, satte på en film och gjorde chokladbolls smet som jag satt och mumsade på. Men nu ska jag som sagt sova, imorn väntar jobb och sen så ska jag hem till Camilla för lite HG! puss

20 Januari

Sitter på sängen med vovven och äter frukost och lyssnar på vakna, måste snart börja fixa mig, skulle egentligen ha tvättat håret men jag kom inte upp vid 7...idag blir det som vanligt en heldag på salongen, sen åker jag nog bara hem och sover! Puss


Min ängel

Idag hade jag en bra dag, fet sovmorgon, 2 lektioner som gick supersnabbt, sen vände det och nu kan jag inte sluta gråta....Min lilla ängel kanske försvinner från mig, bara 5 år gammal och hon kanske måste tas bort. ibland är inte livet rättvist! Jag har legat i timmar i mammas famn och gråtit, men tårarna ta inte slut. Jag älskar dig mitt lilla busfrö!!
<3

19 Januari

Du och jag under täcket babe, de har gått flera veckor bebe, sen vi låg där hos dig och du frågade mig, ska vi göra nåt äckligt bebe. Hhahah det måste va den sjukaste låten som spelas på radio just nu! Men jag måste säga att jag börjar tycka den är rätt bra faktiskt :p sitter iaf på pendeln till skolan nu, idag börjar helvetet....matte B -.- men men jag har iaf Nathalie med mig :p
.
Idag var min namn och vovvisen hos veterinären och hon blev sövd och när hon kom hem va hon fortfarande groggy och gick in i saker och kunde inte stå still, stackars bebis!! Så jag satt med henne i sovandes i famnen en timme imorse, PUPPE!!!


142 Dagar till studenten

Sitter som vanligt och tittar på Gossip Girl :) ska snart gå och lägga mig så jag får en god natts sömn, de behövs!! :)
Idag va vi som sagt på kurs på L'oreal Academy, den va faktis oväntat bra :) sen gick jag runt på stan ett litet tag med Josefine :)
Back to the uper Eastside! :p
haha kaos i håret!!


18 Januari

Imorse gick jag upp alldeles för tidigt....men när jag står i duschen med inpackning i håret så får jag migrän...kuul, som tur va var mamma hemma fortfarande så jag får nån konstig medicin som jag HATAR att ta, tror till och med att den räknas som drog om man inte har den på recept :o men nu så är jag iaf påväg till skolan, eftersom vi ska på kurs idag så kände jag att jag var illa tvungen att gå -.- som pricken på i:et så är det signalfel på roslagsbanan så det kommer ta en evighet att komma till skolan FML!!! :p men nu ska jag sluta klaga :p puss!! (glömde mina hörlurar hemma också -.-)
again...inlägget är ett x antal timmar försenat -.-


143 Dagar till studenten

Ligger i sängen och målar naglarna och tittar på telefopiraterna, sköj!! Ska snart sova men naglarna måste torka lite först :p puss!!


17 Januari 2012

God Morgon!! Just nu sitter jag i soffan och laddar mobilen i datan lite innan jag ska gå (glömde laddaren på praktiken -.- FML!) Det är faktis riktigt skönt att bara sitta i soffan o ta det lugnt innan man måste iväg till skolan! . Igår så hade vi besök av en gammal familjevän från Tyskland, haha han är så rolig!! Väldigt skönt att han kan skit bra svenska, då behöver man inte skämma ut sig xD Men nu måste jag faktis gå! :)
Puss!!

16 Januari 2012

Haha error på bilden jag la igår....:p idag så vaknade jag 6:30, sen somnade jag och vakna 8, lyckades somna igen och vakna 9...men de va ingen fara för mitt tåg gick 10.20 så :)
Idag på svenskan så fick vi lära oss att vi borde svära grövre...hm, bra lärare? xD nu är jag iaf påväg hem, är sjukt hungrig!!! Sen blir det att packa väskan för att vara hos mor min i 2 veckor :) puss!


145 dagar till studenten!!

Asså igår vart det ju inte riktigt som planerart:p jag åkte i fikade med Elin efter jobbet, sen åkte vi till enebyängen och mötte upp Hedda och Mary för att köpa chirre med dirre. Vi traskade sen hem till Mary där hon och Elin började sitt sagan om ringen maraton och jag och Hedda satt i köket några timmar och käkade innan vi vid 11 tiden åkte till....berga, efter ca 2 timmar där tog vi bussen hem, kom hem 4a -.- imorse vaknade jag o kände mig bakis....drack inte en droppe igår :p...aja idag så är det lite oplanerat men just nu ligger jag iaf i soffan och tittar på GG, inga nya avsnitt än så tittar fortfarande på gamla avsnitt :p puss!


14 Januari

Jag överlevde fredag den 13 :p haha inte för att jag är skrockfull men ändå! Igår så chillade jag galet hemma i sängen med en film, chirre och cola :)
Nu sitter jag på praktiken och snackar Harry Potter med chefens son, så söt liten kille :) haha aka sen så ska jag ta en fika med Ralle Balle :)
Puss!


14 Januari

Jag överlevde fredag den 13 :p haha inte för att jag är skrockfull men ändå! Igår så chillade jag galet hemma i sängen med en film, chirre och cola :)
Nu sitter jag på praktiken och snackar Harry Potter med chefens son, så söt liten kille :) haha aka sen så ska jag ta en fika med Ralle Balle :)
Puss!


Nånting jag har velat göra länge!

Nu tror jag har bestämt mig, har velat fram och tillbaka (mest fram!) och skrivit listor på vas som är positivt och negativt, och nu tror jag att jag äntligen har bestämt mig :) Efter sommaren så ska jag antagligen göra det, några av er vet, andra kanske förstår, och ni andra...fi får veta när det är bokat och klart, men som sagt....Det är någonting jag har velat göra sen jag gick i minst 7:an :p Åhh vill bara att tiden ska gå jätte fort nu!!
kan inte bestämma mig för vilken hårärg jag ska ha :s ska hålla mig ifrån
fär ett tag till (har inte färgat det sen början på oktober :o.) men i mars/april
så ska jag fixa till det, men vad ska jag göra?! :p
puss!

147 Dagar till studenten

Nu sitter jag på salongen och väntar på min färgkund som kommer om lite drygt en timma :) efter henne så slutar jag, vad händer då? Som sagt så är det rehab veckor den här och nästa vecka :p får se om det är nån som vill chilla en fredagskväll, annars får jag ligga i sängen i titta på film o käka godis :p aja vi får se...puss :)


Fredag den 13 Januari

Just nu ligger jag min varma mysiga säng och fasar för att gå upp för de e så kallt utanför täcket :( sen är det jätte mörkt ute också :( usch!! Aka nu måste jag upp i käka frullebulle annars kommer jag alldrig orka med dagen :) puss!


12 Januari

Tjenixen! Idag var det en sjukt ovärd skoldag! Vi tittade på nån värdelös miljöfilm, sen fick vi sluta :p efter det åkte jag och Josefine till solariet, lika skönt som vanligt!, och nu sitter jag på tuben hem. Håller på att svälta ihjäl!! :p aja nu ska det pluggas! Puss!


148 Dagar till studenten!

God morgon! Eller ja god förmiddag :p just nu sitter jag på tåget till skolan och lyssnar på grym musik och pluggar körkort, effektiv tågresa? :) inatt lyckades jag somna vid 2 typ, o eftersom jag inte skulle upp förrän 10 så fick jag 8 timmar, så idag är jag pigg och glad :) puss!


149 Dagar till studenten!

Jag började min sista termin i skolan med att försova mig...och har sett bland mina kompisar att jag inte va den enda heller :p iaf så vaknade jag inte av något av mina larm, men när Josefine smsade mig vid 11.20 så vaknade jag med ett ryck...konstigt! sen så missade jag även bussen och då kände jag att det inte riktigt var värt att ta sig till skolan o komma över 2 timmar sen så jag gick hem och la mig i sängen o tänkte istället... Inatt somnade jag inte förrän 5, hoppas verkligen att jag kan sova tidigare inatt! hur ska jag annars orka upp imorn?! Kan jag inte sova inatt så går jag seriöst ut på promenad och håller mig vaken hela natten istället :p aja ska plugga nu...puss!

Måste skriva av mig i hopp om att kunna sova.

Hur kunde det här hända?! Jag var ju över dig? Jag hade äntligen bestämt mig för att skita i dig, och sen gick allt åt helvete på några få sekunder....du förändrade mig, till det sämre...fan vad jag hatar dig! Eller rättare sagt jag hatar mig själv för att jag gillar dig...hur kan jag fortfarande gilla dig äns?! Du fick mig att sväva på rosa moln och känna mig som världens lyckligaste tjej, sen fick du mig att må som en plastpåse....
Jag önskar att jag aldrig träffat dig!!!


10 Januari

Haloj!! Idag har jag pluggat, pluggat, pluggat, fikat med mamma, pluggat, pluggat, pluggat och pluggat....det här körkortet kommer ta kål på mig xD men jag orkar verkligen inte kugga :p Asså människor i Vallentuna är så jävla skumma...det finns en brud här, jag vet inte vad hon heter, vem hon är eller nånting, men ser henne rätt ofta och av nån konstig jävla anledning så har hon bestämt sig för att hata mig...måste vara jobbigt att vara hon :p
haha aja imorn är det skola då är det början på slutet! tagga :D nu ska jag titta på ett sista program innan jag ska sova :) puss!!
god natt friends! :)

150 Dagar till studenten!

Shit nu är det fan inte långt kvar! Idag börjar jag nedräkningen till studenten :D
Nu sitter jag iaf på bussen från mamma till pappa igen :) va tvungen att hämta lite saker, höll på att bli galen xD vad händer idag då? Träna kanske? Får se om jag orkar, börjar bli sjuk :/ aja nu ska jag av! Puss!
Min älskling!!! Saknar henne nu när det blir 2veckor mellan gångerna jag träffar henne<3


God natt!

Så nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, kommer bli svårt!! Har ett litet problem men de ska lösas imorn så fort jag vaknar! :p
Idag va jag iaf i Täby centrum med Camilla för att hon skulle fixa lite grejer, sen satt vi på
En bänk o fega ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka hem :) på kvällen har jag övningskört och börjat plugga riktigt ordentligt till körkortet, jag vill få det gjort innan alla skivor och annat drar igång :) men nu ska jag sussa :) puss!


9 Januari

Idag har jag ett leende på läpparna även fast klockan ringde och väckte mig mitt i en underbar dröm!
Idag börjar dom flesta skolan, men jag har 2 dagar till i frihet innan allvaret börjar, sista terminen i skolan...FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!!!! Iaf...snart måste jag dra mig upp från mitt varma täcke för om lite drygt 2 timmar ska jag möta upp Camilla i Täby :) så...puss!


8 Januari

Haloj! Igår va sjukt kul! Det började hos john med massa bubbel och vin och sen drog vi in till Magenta och dansade och drack :) nångång under kvällen så fick jag VIP treatment i garderoben men de gjorde inte mig nåt för jag va ändå påväg att gå :p nu ska jag snart dra till mörby och bakis käka med Tove och Hedda puss! :p


7 Januari

Nu har det gått en vecka på det nya året, och först nu har jag återhämtat mig helt från nyårsafton ;p
Jag står iaf och väntar på bussen för idag så fyller john 20 och det ska firas med fördrink hos honom och sen utgång, hoppas att jag fick med mig passet nu! :p aja vi hörs! Puss


Fun friday night....

Ikväll känner jag mig liten, bortglömd och obehövd...ska snart gå och lägga mig och dra täcket över huvudet så att det kan bli en ny dag så fort det bara går! hoppas på att imorn blir bättre, godnatt.

5 Januari

Irriterad jag blir -.- 2 av mina mobil inlägg har inte lagts upp...blöö...
iaf det första va när jag berättade om tisdags kvällen, jag och hedda möttes upp och delade en flaska vin och vitlöksbröd, sen kom Tove dit strax innan det stängde så då drog vi till Dovas och drack cider och käkade toasts inna vi beställde in en shot bricka, marianne jöinade även ett litet tag.
Vi stötte även på lite oväntat folk och det blev rätt steelt och en jävla massa fnitter från våran sida :p
.
Igår när jag vaknade så åkte jag på jysk med Camilla och köpte galgar och skohyllor, när jag kom hem så städade jag gaalet och satte upp hyllorna, blev jätte nöjd :) på kvällen så käkade jag god middag innan jag åkte in till stan för att möta upp tjejerna på wooken, efter det så drog vi vidare till Rose. Det var kul ett tag men jag och Tove tröttnade rätt fort och då drog vi till donken där vi träffade Andrew, Edström och deras kompisar. Vi käka mat och runt tre tiden så kom Julie, Hedda och MArianne och de vart en minst sag intressant hemresa xD
men nu ska jag duka bordet...puss!

3 Januari

Asså blä....det är januari och det spöregnar...visst jag är inget större fan av vintern men nån måtta får det vara...
Jag sitter iaf på bussen in till stan och pumpar musik :) ska möta upp Hedda och Tove och dela på en flaska vin på sogni, det är ju trots allt lov :) det lär bli massa snack om nyår om jag känner oss rätt xD och vi kommer nog planera morgondagens och helgens bravader :p
Imorn ska jag fixa mitt rum, men först måste jag till arninge o köpa grejer :p
Puss!
Äntligen mittbena igen :D


Gossip Girl

Ligger i sängen och kan inte sova, är inte ens minsta trött -.- kan bero på att jag sov till 2...:p istället för att sova ligger jag och tittar på Gossip Girl, eftersom det har varit uppehåll ett tag nu på nya avsnitt så har jag börjat om, hade glömt hur bra dom första avsnitten är! :) aja nu ska jag titta vidare :) puss!


2 Januari

Shit vas trött jag är! Sov till 2 idag, vilket betyder 13 timmar, har inte sovit så länge på låång tid :p
Nu ligger jag iaf i soffan och tittar på one three hill :) tror min dag kommer fortsätta i det här spåret :) händer det nåt så kanske jag skriver nåt mer idag, annars hörs vi imorn, puss!


1 Januari

När jag skriv förra inlägget hade jag nog inte nyktrat till helt....:p men iaf så
Blev gårdagen mot förmodan väldigt lyckad! Vid 6 tiden så va Jag, Hedda, Camilla och Tove hemma hos Hedda för att fixa oss och dricka lite bubbel, vid 8 tiden så började vi gå till tuben och då hade även Mary och Johanna anslutit sig :) vi mötte upp julie, Marika, och josefine i centralen och tog oss tillsammans till jensen böfhus för att äta middag. Sen blev vi tvungna att att skynda oss till mosebacke för att "fira" tolvslaget.
Efter det traskade vi till medis för att festa in det nya året :) vi dansade och hade kul och av nån anledning fick jag för mig att jag skulle sova kvar där vilket inte va det bästa beslutet under kvällen xD men men jag åkte hem till Hedda under förmiddan och käkade chips o sen åkte vi, Camilla och Tove till donken och käkade massa mat :)
Lång inlägg...puss!
Haha nån har festat runt på min mobil och bland annat gjort den här oklara anteckningen :p


Nyprsdagen

Har nyligen vaknat i en soffa nånstans i stockholm, de kommer bli en fet walk of shame för min fel men va fan ska man göra? jag glider hem till hedda och tar på mig kläder känner jag :p haha Aja puss på er


RSS 2.0