Dagens Louis Viutton

kom på att jag måste slänga in en Louis Viutton innan jag springer iväg till bussen :) så det bir en nyårsspecial
En super fin ring som heter Louisette den är
såklart i äkta guld och klädd i saphirer, rubiner
och diamanter då det är kanske inte så konstigt
att den säljs för 122 300 svenska kroner :p
nu måste jag springa PUSS!!!

Nyår!

Nu ska jag snart åxå ner till centrum och träffa henne så ska vi handla middag till ikväll o sen ska vi hem o börja fixa oss :) sen vid 7 kommer nåra av tjejerna så ska vi äta middag o föra o sen drar vi ut och gör gatorna farliga ;)
Det här ska jag ha på mig ikväll iaf :)
kavaj från New Yorker
Klänning från Manhattan
skor från Din Sko
örhängen Indiska
Halsband Tiamo- Scorett
Berlock armband Ur&penn
pusss och gott nytt år!!

Dagens Louis Viutton

När jag flyttar hemifrån kommer jag köpa
en chiuaua/papillon mix så måste ju ha nånstans
att bära runt henne när hon blir trötter.
Den här fina väska " Dog Carrier 40" med
mönstret Monogram Canvas kostar ganska exakt
13.600 kr, det är bara börja spara :D

Dag 13 - Min vecka

asså fattar inte riktigt va jag ska skriva so skiter i den och skriver ett vanligt inlägg ist :)
Idag så vaknade jag typ vid 12 jätte skönt att sova ut!! sen så åt jag frukost och tittta på tv. vid 2 tiden tränade jag en timme och sen la jag mig på spikmattan i typ 20 minuter....så skönt! sen åt jag en macka och så tog jag ett långt varmt bad. Vid halv 6 åkte jag och pappa och övningskörde, det gick jätte bra (som vanligt xD) o nu sitter jag och tittar på tv och ska snart äta middag om ett litet tag :) deet blir kyckling mer en skiva parmaskinka runt och mozarella på  och sen såklar massa sallad :D aja nu ska jag chilla galet innan middan puss!
såhär ofixad är jag idag, såskönt att slippa sminka sig ibland :D

Mellandagsrea!

Så nu har jag tagit kort på de jag köpte igår :)
tre fina nagelack från Depend som jag köpte på Åhlens :)
087, 208, 009
en vanlig tunn tröja från Zara, inte min stil egentligen men den va grymt söt :)
En t-shirt från Zara som verkligen inte är min stil men tänkte att det
skulle vara skönt att träna i :p
klänningen som jag tänkte ha på nyår, den är mycket finare på :)
Från trash butiken Manhattan xD
Spets body, har även samma i svart som jag använder väldigt mkt så
jag passade på att köpa en till :) även den från Manhattan men det
är på sånna ställen man hittar guldkornen ;)
Ett vanligt brottarlinne från gina tricot även det till träning och
hemma chill.
En jätte mysig kofta som är mycket snyggare på, även denna köpt på
en trash butik, Ohio :p men men jag tycker den är fin ändå :D
allt gick på drygt 1000 lappen så jag känner att allt va fett värt :D
puss och gonatt!!

Dag 12 - I min handväska

I min handväska har jag ALLTID: Min smink necessär med massa smink i, en parfym, en deo, min plånbok, handkräm. och saker som jag ofta har i väskan: en annan tröja, min klippväska, en laddare, och klackskor/plattaskor beroende på vad jag har på mig.
hehhe typisk tjejväska eller vad?:p


och en sån här väska är den jag använder mest :)

Igår Dag 11 - Min skolgång

Mellan 6års och 6an gick jag på en ganska liten skola här i Vallentuna som heter Lovisedalsskolan. Fram till 6an gick jag i inprincip samma klass hela tiden men i 6an så bytte nästan hela min klass till en skola annan skola och vi en av dom tre 6orna som fanns på skolan delades upp mellan min och en annan klass


När jag sen skulle börja 7an så hade min dåvarande skola ett sammarbete med en skola som heter Bällstabergsskolan, de var en ganska "eftertraktad" skola och många bytte till Lovisedal till 6an för att kunna komma in på den andra skolan vilket var ganska svårt om man inte gick på *Lovisedal.
Men min brorsa hade precis gått ut 9an på Bällstaberg och han tyckte inte alls det var en bra skola, så jag och mamma satte oss och letade efter en skola med nånsorts dansinriktning. Så hittade vi Täby Friskola-Engagen- så jag sökte in dit och jag och mamma fick komma på samtal med rektorn på skolan. Det känndes bra så jag hoppades verkligen att jag skulle komma in, för även det är en väldigt eftertraktad skola och svårt att komma in om man inte har gått i Täby Friskola eller om man har haft syskon i skolan. Men så fick vi iaf ett brev att jag var välkommen att börja så mellan 7an och 9an gick jag på Enhagsskolan. Det var en väldigt bra skola utbildningsmässigt men kanske inte en skola som jag skulle rekomendera om man söker efter trivsel. Men jag kan inte säga att jag ångrar att jag började där, jag träffade ju trots allt dom som jag idag kallar mina bästavänner där :)<3
Jag gick först i A:klassen men bytte ganska snabbt till B:klassen då jag hade fler kompisar i den klassen.


Sen blev det dags för gymnasievalet. Jag sökte såhär om jag inte minns fel:p
1: S:t Eriks Gymnasium    - Frisör
2: S:t Martins Gymnasium - Frisör
3: John Bauer Åkersberga - Frisör 
4: Stockholms Hotel & Restaurang skola - Hotel Restaurang

På första provisoriska intagningen så hade jag kommit in på mitt första val men inte med alldeles för många poäng i marginal så jag började jobba på i skolan och kom in med nästan 100 poängs skillnad.
Så nmu går jag mitt andra år på S:t Eriks Gymnasium ,som ligger på Kungsholmen, med inriktning Frisör :) Jag är jätte nöjd och det känns superbra! I skolan har vi praktik på Onsdagar och den gör jag på en salong på Östermalm och heter Baresso. kunde inte vara mer nöjd med skolan just nu faktis!

Och med det säger jag puss och kram och så får det här grötiga inlägget vara slut :D

Dagens Louis Vuitton

Dagens Louis Vuitton blir.....


En superfin kuvert väska från The Evening Collektion. Den kostar drygt 14.500:(

Så nu är jag hemma igen

Igår åkte jag in till stan vid typ 13.00 för att träffa upp Josefine och shoppa. Efter 5 timmars shopping så träffade vi upp Nathalie och Philip för en välförtjänt middag, vi hade bokat bord till 19.30 på King Tan för att äta lite asiatiskt :) Efter det åkte jag till Danderyd och träffade upp Camilla och så åkte vi hem till John där massa trevliga människor fanns. Efter massa dans, skratt partytrick (speciall edition) och omhändertagande av kompisar så bar det hemmåt vid 3-tiden. eftersom SL har bestämmt sig för att lägga om alla nattbussar så va vi tvugna att byta och det tog oss lite mer än en timme att komma hem....en väg som i vanliga fall tar en halvtimme typ -.- jaja....När Amelie hade åkt hem imorse så la jag och Camilla oss i soffan o titta på TV och åt frukost. Sen åkte vi in en snabbis och tog en fika i TäbyC o nu är jag hemma :) jag tror jag ska ta kort på allt fint jag har köpt så jag kan lägga upp det sen:) men nu ska jag äta middag....Tacos mummsss!!


haha Amelie igår <3

Dans!



asså det här kallar jad dans, får rysningar! Dom kan verkligen förmedla kännslor genom dans!

Drömmer vidare

Märks det att jag har tråkigt eller?! xD
iaf så¨här fin kommer jag se ut i min Wera Wang, precis såhär ska min bröllopsklänning se ut, lite puffigare kanske men... :D

När jag gifter mig ska jag ha en Wera Wang!!

Asså när jag har tråkit så tittar jag på massa dyra kläder som jag antaglingen alldrig kommer ha råd med xD men men sånt är livet...Men en sak jag SKA ha är en Wera Wang när jag gifter mig....jag bryr mig inte om hur länge jag behöver spara jag ska ha en sån :) aaså det finns inget finare:) men nu ska jag fortsätta drömma så kanske jag skriver ett till inlägg om nåt annat fint jag har hittat senare xD

haha!

Okej jag sa ju alldeles nyss att allt jag ägde skulle vara LV. När jag flyttar hemifrån ska inte bara allt inne i huset vara LV utan även utsidan på huset....
ungefär såhär :D

hahaha skämt åsido :D

Ny kategori för LV!


HAHA nej jag är inte alls besatt :D

Asså jag är besatt av Louis Vuitton!

asså skulle jag ha pengar skulle allt jag ägde vara LV!! de är så sjukt classy och snyggt...jag kan sitta i timmar på deras hemsida och titta på nya saker o på google o kolla igenm gammla kollektioner...så nu har jag bestämt mig för att jag ska ha dagens Louis Vuitton inlägg här på bloggen :D så här kommer det första... Ett par pumps från deras Summer 2011 kollektion det är en brun/beige pump med öppen tå och 10 cm klack lööööövv!!!!


skulle jag ha dom här skulle jag vara en lycklig tjej!! dom kostar drygt 5000, nån som vill sponsra? :D

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

GOD MORGON!
Med tanke på att de e tidigt och ingenting är planerat för dagen än så är det fortfarande mys kläder :D


Svart linne - Gina Tricot
Stickad STOR kofta - Gina Tricot
Gråa strumbbyxor - H&M

Blir det ett klädbyte så lägger jag upp det också :)

Dag 9 - Min tro

Jag tror inte det är många som tror det här om mig men jag är faktiskt troende kristen. Jag tror på gud, och bibeln (till viss del iaf) många tror att det betyder att jag inte dricker, svär eller att jag väntar med sex till efter äktenskap, men så är det inte, jag är inte katolik xD Det är faktiskt jätte skönt att ha något att tro på när livet sviker... Ödet är åxå något jag tror på, jag tror imprincip att ditt liv är nerskrivet i en bok (för att överdriva lite :p) så gå på magkännsla för det är alltid det som kommer vara rätt...Om du ska ut en kväll men känner att det är nåt som inte riktigt stämmer, stanna hemma eller säg till nån att ringa dig varje timme o kolla om allt är okej iaf.... Det här inlägget blir väldigt flummigt men så blir det när man ska prata om sin tro:) För mig finns det ingenting som heter ateist (stavning?) för du måste tro på något, om det inte är en religion så kanske det är vetanskap eller något alldeles egetpåhittat (xD) men alla tror på något :) med det säger jag hejdå och godnatt :)
Mitt kors som jag har burit varje dag sen den 17/8 2008 i 868 dagar faktis :p

Gårdagens Dag 8 - Ett ögonblick

oj nu kommer jag inte på nåt ögonblick bara för det....ska man ta sorgligt, jobbigt, eller glatt? :s
Jag tar dagen då vi köpte Umber... Det var bestämt att Mamma och min brorsa Benni skulle åka ner till Katrineholm(?) dagen efter att vi hade ringt på anonnsen och titta på den lilla valpen som på den tiden kallades Docka...Vi hade fortfarande inte bestämt att vi skulle köpa henne men jag sa till mamma innan dom åkte att jag verkligen verkligen ville ha henne. Det var en lång dag i skolan och jag smsade både mamma och Benni helatiden men dom svarade inte för dom ville att det skulle bli en överraskning. När jag går av bussen springer jag hem och öppnade dörren...Jag gick in till mamma i hennes rum och frågade om dom hade köpt henne och hon sa bara titta i vardagsrummet. när jag gick in så såg jag den sötaste lilla saken ligga på en av madrasserna (vi hade precis flyttat in och våra soffor hade inte kommit än så vi hade madrasser....) jag satte mig kanske 2-3 meter ifrån för jag ville inte skrämma henne utan att säga nånting kommer hon fram till mig med huvudet lågt och viftande på svanstippen och så lägger hon sig i mitt knä och somnar. Det var nog det bästa köp min mamma någonsin kommer göra! :)
På dden här bilden är hon visserligen inte en liten valp men hon är lika söt ändå:)<3

pimped!

Baksidan
Framsidan :D

Pimpad mobil!!

Nu är jag äntligen klar med att ha strassat ner hela min mobil med massa strass stenar....haha vådå typ 2003?! men men det är fint och livet blir liite roligare xD idag va jag i täby centrum med Camilla O Louise o köpte strass och lim, en stickad kofta och en ny foundation, mer mellandagsrea blir det på tisdag med min kära vän Josefine!  Vi tog en fika och vandrade runt bland folk havet och irriterade oss på att folk faktis går dan då rean börjar o typ går lösa i affärer o typ spårar xD iaf hade vi massa väldigt givande samtal, som vanligt :p nu ska jag ta bild på min super snögga mobil så tjingeling :)
Amelie, Camilla och Louise. Riktiga super pinglor de där!!<3

Julafton och Juldagen

Julafton firade jag hemma hos min mamma med hennes kille mina 2 bröder och en av filckvännerna. Det började med glögg och fika till Kalle Anka, sen så åt vi middag runt 5 halv 6 och sen vid 7 nångång så öppnade vi julklapparne vid strax efter 8 så började vi spela sällskaps spel och kl 9 så sattes Svensson Svensson på i bakrunden. När klockan blev halv 12 så slutade vi spela och jag gick ut en snabbis med vovven och åkte sedan till Louise:) där fanns redan Marianne på plats och vi tittade på Remember me och andra filmer till halv 5 då vi sussade sött vi vaknade vid 10 av klockan och vid 12 åkte jag hem till pappa för att fira nästa julafton, med pappa hans nya tjej, bröderna och andra flickvännen. Där åt vi jätte god lunch med kalvkött och potatisgratäng. Sen så öppnades det julklappar och pratades en hel del. sen åt vi jättegod efterrätt och pratade ännu mer. Vid skjutade min brorsa och hans tjej hem mig till mamma igen och nu sitter jag och tittar på Harry Potter med henne :) 

 
Fuskpäls som jag fick av pappa inte så bra bild men...


Kofta som jag fick av mamma....inte heller så bra bild :p


Presentkort till 2st fotbehandlingar som jag fick av mamma


2st Biljetter till en ballet på Operan som jag fick av Charlotte


En parfymbox som jag fick av Charlotte


Viktor Rolfs Flowerbomb i Eu de parfym som jag fick av mina bröder

puss och god jul!!!


Nattblogg Dag 7 - Min Bästa Vän

Cha cha bloggen! haha nejdå :p idag (igår) vare ju tänkt att jag skulle skriva om min bästa vän. Asså det finns mer än en som jag skulle vilja skriva om! Men jag känner att den titeln går till Josefine Lundqvist.
Vi har lännt varann i knappt 1 ½ år men det känns som hela livet! Vi har gått igenom mycket tillsammans och jag vet att du är en tjej jag kan lita på! jag känner mig verkligen som hemma när jag är hemma hos henne och blir behandlad som en i familjen. I sommras följde hon med mig, min pappa och hans nya tjej till Mallis och där blev hon verkligen som en i min familj. gud va det här skulle kunna bli långt men det är ändå ingen som skulle fatta så jag avslutar med några alldeles för simpla ord Jag älskar dig bästis! <3
BILDBOMB!
Tror det här va dagen då vi började lita på varann till 100 %
En vanlig vinterdag i salongen :)
Temafesten hemma hos mig i februari :)
Pappas 50års fest på bohmans hotel i Trosa <3
Första solningen 2010 hemma i din trägård ute på brevik
Mallis Bitch!!! fan va gymt de va!
haha fulla o glada tjejer i vallentuna
Maskeraden i november!

Klantigtjej.se!

Idag när jag vaknade vid 12 hade jag 9 missade samtal och 4 sms från Camilla....Det tog mig ett litet tag att komma på varför.....jag skulle ha träffat henne i Täby centrum för att inhandla dom sista julklapparna, mamma skjutsade snabbt ner mig till tåget och 12.15 satt jag på tåget. Halvvägs ringer min brorsa och säger att han har fixat presenterna jag åkte till Täby för att fixa....drygt....så det var bara att åka hem igen.... Nu sitter jag framför TV:n och chillar och senare idag ska jag åka hem till Benni och Anna och klippa Anna o sen hämtar mamma mig så ska vi fixa det sista för imorn :)
Puss!

Så här ser jag ut när jag har fixat mig på 5minuter :p

glömmde gårdagens dag.... Dag 6 - Min dag

Igår vaknade jag upp hos Camilla så åt vi frukost o snackade skit, sen åkte jag hem och åkte och pyntade granen. Efter det åkte jag och mamma och handlade lite mat och klappar, när vi kom hem började vi baka massa gött. sen så titta jag på TV och gick o la mig :p mkt spännande dag!


Här ska det egentligen stå en vettig rubrik....

Så nu har man klarat sig igenom lovets första dag :p igår så hände det inte ett skit (konstigt de va tisdag) så jag och Camilla tog oss in till Café 60 där hon bjöd mig på en mysig fika sen åkte vi hem och träffade på några kompisar vid bussen. När vi kom hem så va vi jätte kalla så vi la oss i sängen direkt och sussade tungt efter typ 10 min....piggatjejer.se! Idag har jag och mamma satt upp och pyntat grabeb och nu ska vi snart åka och handla sen blir det massa julbakl :) men nu ska jag pysa....puss
Granen....bara lamporna som syns men ändå :p

Jullov!

Nu har jag kommit hem från skolavslutningen i kungsholmens kyrka, snart ska jag träffa upp Camilla och vi ska ta en lång skön promenad med hunden. Vad händer ikväll, nåt kul? fett taggad på fest som vanligt :p sen ska jag ringa min bror åxå o fråga om han kan fixa lite dricka till lovet....:p
puss!


Dagens facelook, kände att det blev lite juligare med röda läppar :)


Dag 5 - Vad är kärlek

hahaha palla! orar inte skriva det hä för det kommer bli jäääääte långt så den tar jag mig friheten att skita i :)

så ist skriver jag om min extremt spännande dag började med att jag i panik bakade en kladdkaka innan jag skulle till skolan för jag kom på att vi skulle ha julfika/julbord i klassrummet:p väl hemma så umgicks jag med min bror som bor i uppsala och hans tjej, det var väldigt mysigt och vi bestämde att efter lovet så ska jag åka dit nån söndag o sova där så kör dom mig till skolan sen dan efter :) sist jag var där så var det väldigt lycka så jag längtar :) nu sitter jag frmför TV o imorn är det avslutning i Kungsholmens kyrka :)
puss!!!


Dag 3-Min familj och Dag 4-vad åt jag idag

Så nu gör jag ett nytt försök med det som skulle upp igåt.
Dag 3- Min familj består av:
Mamma, Birgit som jobbar som kurator i Norrtäje, hon bor i en 4a i Vallentuna med sin nya kille som heter Charles.
Pappa, Wolfgang som jobbar som inköpschef på SIEMENS han bor i en mellanstor villa i Vallentuna och hans nya tjej Charlotte bor i kedjehus inte så långt ifrån oss.
Min äldsta bror Mats Pluggar teologi (präst) i Uppsala. Han har bott i ett studentrum där men han och hans flickvän Anna flyttade ihop till en lägen het där ist. Anna pluggar också i Uppsala men till röntgensköterska
Min andra bror, Benni jobbar som nånting på nåt företag i täby, av dom har han precis fått en iPhone 4 och en iPad (och får kanske hem en mcBook air) så honom är jag inte alls avundsjuk på! Han bor iaf i en jättestor och fin 2a med sin flickvän Anna och hon jobbar på ett privatdagis i Vallentuna tror jag :s
Sen sist men inte minst har vi min super söta lilla hund Umber som fyller 4 år i februari och i maj har vi haft henne i 4år :)

Min söta lilla vovve!

Dag 4 - Julfika/frukost i skolan: nån pepperkaka, några juleskum och massa toffifee, Lunch hemma: 2 pannkakor med äppelmos och Middag en torskpanett med potatisklyftor och massa god sallad :)

så de va lördagens och söndagens inlägg:p


fuck you!

nu har internet stängt ner cp sidan 4 ggr så nu ger jag upp med dag 3 och 4!!!






kan iaf bjuda på en flummig bild från igår. Tack Amelie, Marianne,
Louise och camilla för en trevlig myskväll <3

nu har jag missat en dag så idag kommer det 2 dagars inlägg :)

igår hade jag en supermysig tjejmiddag med god mat, massa skitsnack, skratt och flummiga bilder :) idag har jag klippt min brorsa, en stor förändring blev det men jag är grymt nöjd och snyggt blev det :) sen kom hans flickväns familj och min mamma dit på adventsfixa, supermysigt :D


Massage dag...

Idag så var min engelska lektion inställd på morgonen så jag fick lite sovmorgon :) Vi hade jordens bästa idrottslektion, massage de va så sjukt skönt....förutom att folk tyckte de va as roligt att titta på -.-
imorn så kommer min pappa inte vara hemma under kvällen så drar antagligen ihop nån tjejmiddag, om det händer något roligt så vi kan åka dit efter. men det är imorn det vad händer ikväll? fett taggad på fest!

Amelie, Josefine, Malin, Camilla och nån?:s taggade till tusen! precis som jag just nu :O

Dag-2 Min första kärlek

Min första kärlek träffade jag sommaren 2008. Vi blev tillsammans i september samma år och det tog slut nästan ett år senare, i början av juli. Han heter Alexander Lowen och vi har inte setts sen det tog slut. Vet inte vad mer jag ska säga för det var då och nu är nu :D

Dag 1- Om mig

Då ska jag berätta lite almännt om mig....Jag är en glad tjej på 17 barre xD nej men I juni kommer ja fylla 18 kommer bli mitt livs höjpunkt eller nåt, Jag dansar o har bestämmt mig för att jag till våren ska börja satsa på disco igen och börja tävla ordentligt :) Skolan....Frisörlinjen på S:t Eriks Gymnasium men mer om det kommer nån annan dag..... När jag inte dansar eller går i skolan så gillar jag att chilla och tjocka med brudzen och ibland så händer det att vi känner för att träffa andra människor och gå på kalas :p
Jag praktiserar åxå varje onsdag och det gör jag på en fin liten salong som heter Baresso och ligger på Nybrogatan ,rekomenderar Baresso fiket som ligger brevid!, nu kommer jag inte på mycket mer att skriva som kan vara roligt för allmänheten att veta :D så det här inlägget får sluta nu puss o smek vuxenlek.....nananana detta inlägg är dedikerat till min kära vän och sovkompis Louise Sjölund! :D

Ska försöka börja blogga igen för din skull Louise Sjölund aka SalkerN :) <3

Nu hade jag tänkt börja blogga igen...har tagit bort alla tidigare inlägg för dom känndes lite väl häst....:p och tänkte att dehär kan bli en bra start för bloggandet :)
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min skolagång
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0